Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Lexmark X5650


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Bonnie 82

Bonnie 82

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:04:08 AM

Posted 29 November 2011 - 10:07 PM

I have a Lexmark X5650 All in One (printer, scanner, copier, and fax. The copier works and fax as far as I know (I havent used it lately) but when I go to print items it will start printing then it will act like it is printing for days but isn't. Sometimes it will print but it will take up to a week to print one page. Anyone know what is happening.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Eyesee

Eyesee

    Bleepin Teck Shop


  • BC Advisor
  • 3,545 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:In the middle of Kansas
  • Local time:05:08 AM

Posted 30 November 2011 - 06:20 PM

Hello and welcome to the forum!

A week to print one page?
Might that be a bit of an exaggeration?

First thing I would try is to uninstall the printer and disconnect the USB cable from either the back of the printer or computer (whichever is easier)
Then reinstall the drivers and plug the USB cable in when prompted.

Here is a link to your drivers.
In the beginning there was the command line.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users