Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

error message


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 rrjr69

rrjr69

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:18 AM

Posted 27 November 2011 - 07:28 PM

Tried to start computer and received error message:

Stop: C0000135 {unable to locate component)
This application failed to start because consrv was not found. Re-installing application may fix this problem.

Tried to restart in safe mode that didn't work.

Please help!

Edited by hamluis, 27 November 2011 - 07:41 PM.
Moved from XP to Am I Infected.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cutefairy

cutefairy

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:18 AM

Posted 27 November 2011 - 07:53 PM

just wondering, is your pc not starting up at all now?

#3 rrjr69

rrjr69
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:18 AM

Posted 27 November 2011 - 08:03 PM

No it's not starting. Blue screen with the error message.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users