Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

mouse on laptop stopped working


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 westsyde

westsyde

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:08:28 PM

Posted 23 November 2011 - 05:36 PM

hello, i have a toshiba laptop (wich is not very old) and the mouse stopped working, so far i have rolled back the driver, than i updated it again if you could please help me fix this problem that would be greatly appriciated. (in device manager it says that it is working properly) thank you sooo much

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 InadequateInfirmity

InadequateInfirmity

    I Gots Me A Certified Edumication


  • Banned
  • 5,180 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:28 PM

Posted 23 November 2011 - 05:52 PM

Uninstall the mouse/touchpad driver and reboot.

#3 westsyde

westsyde
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:08:28 PM

Posted 23 November 2011 - 11:01 PM

Thank you very much for your quick reply. i uninstalled driver, rebooted, and when it started back up it said that the device has been successfully reinstalled. so i went into device manager and it said that i have to restart for the changes to take effect, and i did so, and its still not working :( hope to hear from you soon thank you

#4 westsyde

westsyde
  • Topic Starter

  • Members
  • 115 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:08:28 PM

Posted 24 November 2011 - 12:30 AM

YAY...great news i figured it out... somehow the Fn key and F9 got pushed together (it took some searching but i finally found my answer) thanks for your help :) im so happy now...lol




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users