Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

WIndows updates


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 David Selig

David Selig

  • Members
  • 32 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:06 PM

Posted 04 November 2004 - 01:41 AM

Hi all fellow sufferers. I have recently had to do a repair-installation on Windows XP Home. THe SP1 I did have installed before that seems to have disappeared.

ANy ideas how to check?

I have since tried reinstalling SP, from the cd-rom - it stuffed most of my computer up, ie drivers disappeared etc...
I also tried installing SP, which hung...

ANy ideas most welcome and thanks David.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,540 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:07:06 PM

Posted 04 November 2004 - 09:59 PM

So you booted with the xp cd and had it repair? Then you definitely need to update SP1/2 and download and install all your drivers over again




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users