Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Logon and Logoff Sounds Not Playing


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 DiZzyBonne

DiZzyBonne

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:27 PM

Posted 13 November 2011 - 06:04 PM

Ok, I have a strange problem. I've been Googling around, and a few people had this same problem, but there have been no fixes. Whenever I used hit my Windows Key+L shortcut (short for Switch User) a sound would play, Windows XP Logoff Sound.wav, and when I would log back into the account, it would play Windows XP Logon Sound.wav. However, as of today, they don't play.

There is a catch, however. If after I turn on my computer and log into my account, I log out of the account completely, and log back in, the aforementioned sounds begin to work via the shortcut again.

I have checked Sounds and Audio Devices in control panel and verified that the sounds are enabled, and I downloaded TweakUI to verify that "Beep on errors" is checked, and I just don't know what else the problem could be.

Any help would be greatly appreciated, thanks!

Edited by DiZzyBonne, 13 November 2011 - 11:56 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:27 AM

Posted 13 November 2011 - 09:45 PM

I have been noticing this also on my Win 7 system but have never seem to be bothered. Maybe a software glitch but, would probably look into this after I've seen your concern.

Tekken
 


#3 DiZzyBonne

DiZzyBonne
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:27 PM

Posted 16 November 2011 - 09:19 AM

I noticed that if I wait a minute after turning on my computer but before putting in my password, it works. Odd...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users