Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

SP1 Windows 7 Pro X86 No Install


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Opideousneo

Opideousneo

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:11 PM

Posted 09 November 2011 - 03:16 PM

So we have something new here that I think you guys can fix.. We have SP1 for 7 Pro x86 will no install interesting cant figure it out. Hotfix doesnt work. Turned off Security, had all access to the windows folder, and changed compatibility. Nope none of it fixes it. I cant figure it out.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:05:11 AM

Posted 09 November 2011 - 03:35 PM

Hi -
Service Pack Center - Microsoft Windows site also includes a trouble shooting guide.
I think I followed this one when my Win 7 had update problems -

Regards -

#3 Opideousneo

Opideousneo
  • Topic Starter

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:11 PM

Posted 09 November 2011 - 04:06 PM

I already gave that a go. No Go




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users