Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

mail Recipient


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Philip Brampton

Philip Brampton

  • Members
  • 372 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:15 PM

Posted 05 November 2011 - 03:28 PM

i keep on loosing Mail Recipient.
That is when you right click on a picture or a music track you are given a number of options(Send TO) one of which is Mail Recipient.
I have tried the software that is supposed to fix it but now and again i am still loosing it.
Any suggestions please.
Thanks

Edited by Philip Brampton, 05 November 2011 - 03:48 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 bludgard

bludgard

  • Members
  • 934 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:No Clue Whatsoever, Western Hemishere
  • Local time:03:15 PM

Posted 05 November 2011 - 11:04 PM

i keep on loosing Mail Recipient.... i am still loosing it.


Next time, take note of where the (*) is saving to. Afterward, navigate to the (*) save folder and search for the lost packages.
If this doesn't bring joy, keep postng. B)

#3 a_cup

a_cup

  • Members
  • 172 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:03:15 PM

Posted 06 November 2011 - 01:06 AM

Hi Phillip

Follow the steps in Restore missing Mail Recipient entry to the Send To menu in Windows Vista...This also works for Windows 7

Let us know if this solves the problems

Pauline

#4 Philip Brampton

Philip Brampton
  • Topic Starter

  • Members
  • 372 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:15 PM

Posted 06 November 2011 - 02:35 AM

Thanks Pauline
That's what i have been using.
It works well initially but then after a few weeks i loose "Mail Recipient" again.
I have tried all suggestions on the site but the problem keeps returning.
I am unable to find what causes the problem because i don't know i have lost it until i come to use it.
Regards

#5 a_cup

a_cup

  • Members
  • 172 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:03:15 PM

Posted 08 November 2011 - 02:32 AM

Hi Phillip

Not sure which version you are using but this was a problem in Outlook Express 5.0, 6.0 and older versions..One of the solutions they gave was to reregister the sendto.dll

OLEXP: "Mail Recipient" Command Missing on "Send To" Menu



Pauline

#6 Philip Brampton

Philip Brampton
  • Topic Starter

  • Members
  • 372 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:15 PM

Posted 08 November 2011 - 12:20 PM

Pauline.
I use "Windows Live Mail.
Regards




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users