Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Audio Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 gnik210

gnik210

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:23 PM

Posted 01 November 2011 - 11:10 PM

Does anyone have any solutions for this problem for an:


HP PAVILION dv2610us

Windows Vista


When I go to Device Managers, there isn't even a sound option. It was working fine. I really have no idea what happened.

Edited by hamluis, 02 November 2011 - 09:52 AM.
Split from different topic, PM sent to new OP.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 LouisR47

LouisR47

  • Members
  • 174 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Riverside, California
  • Local time:02:23 PM

Posted 02 November 2011 - 01:02 PM

Have you tried to reinstall the drivers here is the Link to find your sound drivers. install them and see what happens.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users