Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Trj/CI.A / Rootkit during cracked HitmanPro


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Pajajn

Pajajn

  • Members
  • 357 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:06:41 AM

Posted 27 October 2011 - 01:08 PM

During the day noticed slow system performance , none of my security products finds anything special but i know myself that
i downloaded a Cracked HitmanPro so something related to that

I know Hitmanpro stores
Deleteboot in Windows folder, but maybe more but please take a look in my system
Application Data\Firefox\nvvsvc.exe Trojan removed appeared as Jusched in startup entry

Every scanner takes like 4 hours to complete..
Panda scanner
Superantispyware
Malwarebytes
Stinger rootkit scanner (currently)

There is no strange process , i checked some with Sysinterals Process Explorer :-/
There is no strange startup entry except the jusched - Application Data\Firefox\nvvsvc.exe which i removed
with Hijackthis before

My CPU doesnt work more than ~34% average, but sometimes higher
but i got no Process hogging program and the computer goes really really slooooow!!

Some new Rootkit???

Edited by Pajajn, 27 October 2011 - 02:02 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Pajajn

Pajajn
  • Topic Starter

  • Members
  • 357 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:06:41 AM

Posted 27 October 2011 - 02:49 PM

WTF suddenly 21:42 everything went smooth again
But now 22:18 it came back?!

PLEASE any malware advisor / expert
take a really deep look in my system as fast as possible please

Edited by Pajajn, 27 October 2011 - 03:22 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users