Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Live Mail issue


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 abanerji

abanerji

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:40 AM

Posted 23 October 2011 - 06:51 AM

I have just started using a new Win7 laptop. In Windows Live Mail Version 2011 (15.4.3538.513), when a new mail is downloaded from the IMAP server, there is no sound or popup notification. I think that all necessary sound / notification settings are properly checked in Windows Live Mail > Mail > Options. My sound is ok. I even get a windows default sound, when some error is notified in Windows Live Mail.

I have been using OE (under XP) and WinMail (under Vista), and this problem does not happen there.

I searched in the internet, and find similar problem faced by other users.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users