Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Laptop unable to find any networks


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 chia99

chia99

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:28 AM

Posted 09 October 2011 - 10:14 PM

Hello,

I have a Compaq Presario F500 laptop running Vista 6.0 SP1. I had been using a wireless router but recently it stopped working. The computer is unable to locate any networks. I checked the properties and it says Network cable is unplugged I'm not sure if that is relevant because I have other computers and devices running of the same wireless network. Does anybody have any advice for solving this problem?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 chia99

chia99
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:28 AM

Posted 17 October 2011 - 04:21 PM

Bump.

#3 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:28 PM

Posted 17 October 2011 - 06:23 PM

Follow this link and see if it helps you resolve your problem How to troubleshoot the following message in Windows XP: "A network cable is unplugged"

Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users