Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No YouTube Audio


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 BarleyBo

BarleyBo

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:05 AM

Posted 07 October 2011 - 08:33 AM

A friends computer will not play audio on YouTube, or any other streaming (flash) sites. All other audio works great, iTunes, Windows Media Player etc..
I checked the volume levels, nothing is mute (yes I checked to make sure YouTube was not muted as well. Updated to the latest Adobe Flash Player, checked the audio drivers are working. Made sure the waverunner and msacm32.drv files were in the registry as well as the C:/windows/system32 folder. Still no sound on Youtube. Has anyone had this problem, and solved it?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 utopian86

utopian86

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:05 AM

Posted 29 October 2011 - 02:34 AM

Only happen in web browser?
If ur using windows 7
Control panel -> hardware and sound -> adjust system volume
Under Application tune up the application volume.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users