Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

DSL router connected to cable modem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Tony_stuttgart

Tony_stuttgart

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:20 PM

Posted 02 October 2011 - 08:40 AM

I have a cable modem (Arris TM722) connected to a DSL wireless router (Linksys WAG320N) by ethernet cable. I have my CPU connected to the wireless router by ethernet and have no problem connecting to the internet. I am able to connect to the wireless network; however, I am not able to access the internet on those wireless devices. The internet light on the router is NOT illuminated. Is there something in the router settings that needs to be adjusted or is this just not workable? Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users