Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Audio in Browser: THE GREAT MYSTERY


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 SimbaDada

SimbaDada

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:05 AM

Posted 01 October 2011 - 07:48 AM

Hi,

So I'm running on vista and usually use firefox but for the last few weeks there's been an intermittent problem which seems now to have become a permanent (and madenning) one. Basically, speakers are fine, but audio does not work in the browser. Turns out the problem isn't restricted to firefox, either. All accessible volume controls are cranked up. I don't think this is an absent plugin issue - and the weird part is that the internet browser doesn't appear in my volume mixer. It's just not there!

Very mysterious - is the laptop haunted, d'you reckon, or is there a rational explanation for this witchery?

Many thanks in advance :)

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users