Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

zentom system guard


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Simpy

Simpy

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:55 AM

Posted 29 September 2011 - 01:16 AM

Infected with zentom system guard.

Have viewed various topics but need some assistance.

Anytime I run MBAM, RKILL, anything...it gets shut down.

MBAM update fails, can't connect. Try to scan, auto killed.

RKILL dies since it uses cmd.exe and that is auto killed.


Please let me know the next steps. I am ready willing and able to try anything and will be donating upon completion.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Spartacus1

Spartacus1

  • Members
  • 86 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:55 AM

Posted 29 September 2011 - 07:50 AM

Try renaming RKill to something random (Like "guhb7yb736.exe")
If that doesn't work, try running them in safe mode (With networking)
Good luck!
May thou virus bow at thy mercy when you come to me...

#3 Simpy

Simpy
  • Topic Starter

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:55 AM

Posted 29 September 2011 - 07:53 AM

Try renaming RKill to something random (Like "guhb7yb736.exe")
If that doesn't work, try running them in safe mode (With networking)
Good luck!


I can get rkill to start up, but then rkill starts a new cmd dos-like window that gets killed before it can run.

Have tried in safe-mode as well, and whatever is killing processes is still present.

Can't open taskmgr, rkill, etc without it being shut down 2-4 seconds into running.

#4 Spartacus1

Spartacus1

  • Members
  • 86 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:55 AM

Posted 29 September 2011 - 08:01 AM

Try running Kaspersky Rescue CD (http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk)
May thou virus bow at thy mercy when you come to me...

#5 Simpy

Simpy
  • Topic Starter

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:55 AM

Posted 29 September 2011 - 09:20 AM

Try running Kaspersky Rescue CD (http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk)


Thanks will try


Can someone from BC also please help?

#6 Spartacus1

Spartacus1

  • Members
  • 86 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:55 AM

Posted 29 September 2011 - 10:08 AM

FYI about RKill:
Whenever I've ran it, some DOS boxes pop up then go away, but after a few seconds they come back.
May thou virus bow at thy mercy when you come to me...

#7 Simpy

Simpy
  • Topic Starter

  • Members
  • 38 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:55 AM

Posted 29 September 2011 - 10:50 AM

I am moving to the virus, trojan,spyware and malware removal logs.


It seems more appropriate for my questions to be asked/answered there.


As for Rkill, it does pop up the second dos window, however then that's the one that gets killed :(




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users