Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

WinXP SP3 Sysprepped image always bypass Admin Password in minisetup


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 shanbalao

shanbalao

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:42 PM

Posted 22 September 2011 - 11:51 AM

I am creating an image Win XP for HP laptop.
I have a image with IDE driver settings, it works fine and it did prompt for user to type a Computer Name and Administrator Password.
After that, I installed AHCI driver for that laptop to fully utilised the laptop disk resource.
Something very weird happened.
After I syspreped and reboot the laptop, the mini setup never prompt me to key in the Administrator Password.
I attempted a few more times but I still have the same negative result.
The AdminPassword= in the sysprep answer file, I tried to put a *, leave it blank, or totally omit it.
However, I still can get Administrator Password prompt, it ALWAYS bypass this step.

Can anyone advise me what happen?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users