Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

? on Quicktime


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 JUICYboy

JUICYboy

  • Members
  • 537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Anaheim, Ca
  • Local time:04:26 PM

Posted 21 September 2011 - 09:24 PM

Hello all...

My beloved Macbook is not working properly I have a ? every time I try to see a preview movie from theaters that is going to come out.

That is the quicktime from the Dashboard widgets application not the actual software. I have tried to research and fix to no avail.

Anyone have some suggestions....

Thank-you :inlove:

Edited by JUICYboy, 21 September 2011 - 09:25 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 keyboardNinja

keyboardNinja

    Bleepin' Ninja


  • Members
  • 4,815 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:teh interwebz
  • Local time:02:26 PM

Posted 23 September 2011 - 11:29 AM

So this is not playing a video in Quicktime directly, but in a Dashboard widget? It still uses Qt, though, I presume. What is the name of the widget?

What version of Qt do you have? 7.7 is the latest version.
PICNIC - Problem In Chair, Not In Computer

Posted Image Posted Image

20 Things I Learned About Browsers and the Web

#3 JUICYboy

JUICYboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Anaheim, Ca
  • Local time:04:26 PM

Posted 24 September 2011 - 09:14 PM

Yea I do not know what the version of the widget is but it has a ? on the screen.

If you have a mac version leopard it is the admit one widget it has the purple tickets.

Edited by JUICYboy, 24 September 2011 - 09:15 PM.


#4 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,487 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:04:26 PM

Posted 25 September 2011 - 08:17 PM

Could you supply a link to the widget so I could look at it? :)
sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat on Discord too! |

#5 JUICYboy

JUICYboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Anaheim, Ca
  • Local time:04:26 PM

Posted 30 September 2011 - 07:44 PM

Yes sir...

I was trying to upload a image as I could not find any literature online for it.

Here is a snap picture I took on my Macbook

Now it does not even display what movies are playing.. :o


It is the "Movies" widget that is causing issues it use to display the movies find,

but know all it has is a ? mark as you can see in this link: (I uploaded it to my website server)

http://www.techrepairs101.com/widget.png

I hope my mac will live :inlove:

#6 JUICYboy

JUICYboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Anaheim, Ca
  • Local time:04:26 PM

Posted 02 October 2011 - 10:27 AM

Here is also this link of another image.

The issue is when the movies widget trys to play a preview all it comes up with is this:

http://www.techrepairs101.com/widget_2.png

Thank-you

#7 JUICYboy

JUICYboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 537 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Anaheim, Ca
  • Local time:04:26 PM

Posted 24 October 2011 - 08:38 PM

Dam I still can't figure out how to fix this one :axe:


I guess I have to take :bike: it to the Apple store :smash:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users