Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ms Antispyware Not Recording Scans


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Guest_Stallcup_*

Guest_Stallcup_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 22 January 2006 - 01:38 PM

If I run a manual scan, the program records that the scan has been run. This record stays intact upon reboot. However, when a scheduled scan is run, upon reboot, the record of all previous scans has been lost, and the program states that no scan has ever been run. Has anyone else seen this problem?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Jubo

Jubo

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male

Posted 29 January 2006 - 06:46 AM

Nope, don't have the problem myself. But have you tried posting your issue at the Microsoft AntiSpyware Newsgroups? If you do please also post exactly which version you have installed and on which version of Windows, incl. any Service Packs. Did you try to uninstall and install a fresh copy of the program?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users