Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

CPU usage running at 100% w/o program activity


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Optimus Prime Rib

Optimus Prime Rib

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:37 PM

Posted 15 September 2011 - 11:19 AM

Hello - I have a dell optiplex gx270 with 2gb of RAM / 2.60ghz speed. About 2 days ago I was viewing a video in my DVD player and notice that the picture became "choppy". I put another DVD video in the player an viewed another movie, it too was choppy. I stopped the player and played a video in youtube to see if the issue was just with the player. Youtube playback was the same. It run fine a little and then it would stop and repeat itself though the viewing. I then closed all apps and shut down the computer. After start up, I went to Task Manager to see what the cpu performance was without any apps/art or office programs running. The performance continued to go from 0% to something in the mid-to-upper range of about 68% to 100%. It still hasn't stopped. The process that continues to take up most of the resources is Toolbar Updater Service.exe. At one time during this excursion, the cpu usage spike to 100% and stayed there for at least 1 min or so. Am I infected? What is your guess as to what is going on?

Edited by hamluis, 15 September 2011 - 12:24 PM.
Moved from XP to Am I Infected.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,602 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:12:37 AM

Posted 15 September 2011 - 11:25 AM

I suggest you post in the Am I Infected forum




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users