Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Need Help Guys!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Ashley34

Ashley34

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:07 PM

Posted 20 January 2006 - 08:49 PM

My laptop is acting really strange I am not able to click on certain links like if I am on myspace i cant click on edit and next page and I click it and nothign happens and on the bottom of the IE i see ti saying java script:nextpage but it wont go to the page can someone help

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:07:07 PM

Posted 21 January 2006 - 03:40 AM

Do you have up to date antivirus, and antispyware on your computer? What are the results of the scans? Here are a few online scans..

Online scans
Trendmicro's Housecall Internet Explorer Only
Trendmicro"s Housecall FoxFire Only
Panda's ActiveScan Internet Explorer Only
F-secure's Virus Scan Internet Explorer Only
SyGate's Trojan scan
eTrust Antivirus Web Scanner Internet Explorer Only
"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"

#3 Ashley34

Ashley34
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:07 PM

Posted 24 January 2006 - 11:46 AM

hey yeah i have norton and etrust spysare

#4 bgardner

bgardner

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Boston, Massachusetts
  • Local time:08:07 PM

Posted 24 January 2006 - 12:22 PM

Is just with Internet explorer?? Have you tried a different web browser?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users