Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Camcorder/Win7


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Johneeee

Johneeee

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:07 AM

Posted 08 September 2011 - 04:29 AM

I recently changed from XP to W7 (same machine), and when I connected my digital camcorder initially, the drivers loaded but instead of opening a
program to upload the recorded video, nothing happened.
The camera shows in the devices window and also in device manager, but I cant find how to get the recorded video onto the computer, it happened automatically on XP and Vista, it does when I connect my digital still camera (USB).
My camcorder connects via firewire (1394) cable through a PCI card.
Several video softwares I have don't 'see' the camcorder either.
All the drivers are upto date too.
Any ideas anyone?

eMachines E4216 Desktop.
3Ghz Pentium D processor 925.
2Gb RAM

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users