Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound through Speakers, not Headphones


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ChiliMon

ChiliMon

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Lancaster County
  • Local time:11:02 PM

Posted 05 September 2011 - 10:20 AM

This problem is not new, I have had it for several months now. On my 5 year old Dell Inspiron E1505 I have sound through my speakers but not through any headphones, I tried 3 sets of headphones in all 4 USB ports and in the pin type jack, nothing. I tried everything I know of by downloading the latest Sigma Tel Driver from Dell, going into properties, disable, then enable after reboot, select headphones over laptop speakers, etc.

Anytime I would plug my headphones in, it would automatically switch over but it just stopped all of a sudden. However I do have a conflict in my Device Manager under Network Adapters called Other Devices with a yellow question mark with a file name underneath called BCM2045 with a yellow question mark that I disabled. This showed up shortly after my headphone problem started, not sure that would have anything to do with my headphones but it seems odd.

Edited by ChiliMon, 05 September 2011 - 04:48 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users