Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Webpages not displaying correctly


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 adgoff21

adgoff21

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:49 PM

Posted 05 September 2011 - 09:36 AM

I replaced a bad hhd and started all over. I reinstalled XP and associated drivers. I have updated my drivers but cannot get web pages nor some other windows to display correctly. I have a Nvidia Geforce 6100. I have tried to install latest Nvidia drivers.

Edited by adgoff21, 05 September 2011 - 09:36 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:49 PM

Posted 05 September 2011 - 10:00 AM

<<I have updated my drivers but cannot get web pages nor some other windows to display correctly.>>

Can you post a screenshot?

"Replaced"...does that mean that you bought a new drive...or simply inserted an older drive you had on hand?

System manufacturer and model? Method of reinstalling Windows?

All other system functions...appear to work properly?

Louis

#3 adgoff21

adgoff21
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:49 PM

Posted 05 September 2011 - 10:40 AM

Posted Image

I bought two new drives.
Both
WD6400AAKS-00E4A0

This was for an Emachine model T6536. I used the supplied discs from the system.

Edited by adgoff21, 05 September 2011 - 10:42 AM.


#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,559 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:08:49 PM

Posted 05 September 2011 - 11:27 AM

I guess that I don't see what you see :).

Can you elaborate on why you think the displays are not correct?

The fact that your complaints seem to be with online performance...would probably have me suggest using a different browser...to see if the issues vanish with such change.

Louis

<<I have tried to install latest Nvidia drivers.>>

I would go with the drivers reflected on the discs which came with the system.

Edited by hamluis, 05 September 2011 - 11:29 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users