Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

4 Trojans found, plus other nasties. Hard problem to find answer to.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Cajun Soup

Cajun Soup

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:11:39 PM

Posted 04 September 2011 - 12:15 PM

Ran Dr. Web. It found Trojan.Winlock.3251, Trojan StartPage.1505, Trojan Downloader3.10443, Trojan KillApp.30208, plus Adware from Zugo38 and Funweb23, plus a backdoor IRC.Drone.Orgin. Ad-Aware also found 4 things, and MLB found 1 thing (don't have the names). The Dr Webb hits were in multiple areas, but one was a key at C:systemvolumninformation\restore{F03BC7CA-958E-4E73-B64E-7D9F75261CF2}\RP1 or RP3 or 33, etc.

My main problems is windows would not start a week ago giving me only a black screen. I did system recovery. Got all my files, but many programs wont work. I had a really nasty virus/trojan about 4 years but got rid of it, or at least that's what I thought, since i have not had any problems in the last 4 years. Now, it seems that old trojans are back on the machine as the names look familiar to those from 4 years ago.

Now, I can't get IE to work, WMP won't install, Internet Options has disappeared from ConPan, I CAN turn on Auto Updates but it WON'T update/download anything, can't DL any updates from the microsoft homepage, SP2 and SP3 were gone after SRecov but I managed to reinstall SP2, and no Microsoft Office will work.

Can anyone help me figure out what is going on? Thanks.

HP Pavilion Machine, AMD 2Gz, 2400+, 2G RAM, Windows XP home, 32bit, Avast anti-V.

PS - I have a HiJack log posted at another forum on this site.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,738 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:08:39 AM

Posted 04 September 2011 - 02:06 PM

With the information you have provided I believe you will need help from the malware removal team.
Please make sure that you read the information about getting started first.
Then start a new thread HERE and include or required logs.
Including a link to this thread will be helpful.

Good luck and be patient. Help is on the way!

My Website

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click DONATE

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users