Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Macrium Reflect Question


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 cogs10

cogs10

  • Members
  • 104 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:41 AM

Posted 29 August 2011 - 08:20 PM

winxp pro sp2
dell dimension 2400

using macrium reflect, i tried to restore an image by making a bartpe disk.
i used 'active' and 'recommended mbr' from the disk. but my drive wouldn't
show up on boot. i assume it's the mbr, or something to do with the drive letter
assignment. the files are all there (i tested them), just that the drive won't boot. is there something
i should do differently, like use a different mbr option on the bartpe disk?

edit: just noticed that the jumper for western digital master is third from the power connector. i'll check that when i get home. i think i had the jumper off completely.

Edited by cogs10, 29 August 2011 - 09:05 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users