Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

cmd popup when opening browser


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 prim3geek

prim3geek

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:58 AM

Posted 26 August 2011 - 02:32 AM

Hi guys i wonder if someone here could help me with my problem, i have a fresh installed os windows 7 ultimate 64 bit. And everytime i open a browser cmd keeps on popping up with but instantly closes..

i have already did a Full System Scan with my Antivirus kaspersky 2012, Did a Full System Scan using MalwareByte's Anti-Malware, Did a Full System Scan using SuperAntiSpyware found some infected files but still the cmd popup thingy is still there heres a copy of my hijackthis log file..

thanks primo

Edited by Orange Blossom, 28 August 2011 - 05:01 AM.
Roundabout link to HiJack This log removed. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,562 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:10:58 AM

Posted 26 August 2011 - 06:36 AM

everytime i open a browser cmd keeps on popping up with but instantly closes..

Please explain what that means. Describe EXACTLY what is going on. Also, is this new or has it always been this way? If it's new, what is new or different since the last time everything worked properly (ie, new hw, new sw, virus, error, etc)? Have you tried different browsers?

#3 prim3geek

prim3geek
  • Topic Starter

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:58 AM

Posted 27 August 2011 - 05:34 AM


everytime i open a browser cmd keeps on popping up with but instantly closes..

Please explain what that means. Describe EXACTLY what is going on. Also, is this new or has it always been this way? If it's new, what is new or different since the last time everything worked properly (ie, new hw, new sw, virus, error, etc)? Have you tried different browsers?


ok sorry about that, everytime i open a browser, whether its mozzila firefox, chrome, opera, safari command prompt popsup and hide instantly, even when i try to open windows explorer..

i never had this popup before and so i say its odd and strange.

#4 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,562 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:10:58 AM

Posted 27 August 2011 - 10:36 AM

I suggest you post in the Am I Infected forum on this site. Let's rule out (or in) a malware issue.

#5 prim3geek

prim3geek
  • Topic Starter

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:58 AM

Posted 28 August 2011 - 02:04 AM

oh im sorry ok i will repost this.. sorry for the wrong thread as i thought this was just win7 issue.

#6 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,842 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:10:58 AM

Posted 28 August 2011 - 05:04 AM

Hello,

I see that you have posted a log here: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic416381.html Please read my reply there and follow my instructions for posting the log for which you have provided a link to download. I was going to copy/paste the log into your post, but the file won't even download.

Please note: you should NOT make further changes to your computer (install/uninstall programs, use special fix tools, delete files, edit the registry, etc) unless advised by a MRT Team member, nor should you ask for help elsewhere. Doing so can result in system changes which may not show in the log you already posted. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to clean your computer.

From this point on the MRT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

Please be patient. It may take a while to get a response because the MRT Team members are EXTREMELY busy working logs posted before yours. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the MRT Team. Generally the staff checks the forum for postings that have 0 replies as this makes it easier for them to identify those who have not been helped. If you post another response there will be 1 reply. A team member, looking for a new log to work may assume another MRT Team member is already assisting you and not open the thread to respond.

Please be patient. It may take several days to get a response but your log will be reviewed and answered as soon as possible. I advise checking your topic once a day for responses as the e-mail notification system is unreliable.

If HelpBot replies to your topic, PLEASE follow Step One so it will report your topic to the team members.

To avoid confusion, I am closing this topic. Good luck with your log.

Orange Blossom :cherry:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users