Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

BSOD problems?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Turnips

Turnips

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:55 PM

Posted 24 August 2011 - 11:32 AM

good evening. so it has been less than a month since we installed win 7 on this old computer of ours (which is probably about four years of age?) and just a while ago while i was surfing the net the computer rebooted itself and presented me with this error message upon starting up again:


Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 13321

Additional information about the problem:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 82CA0A3A
BCP3: 9813F90C
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\082411-15818-01.dmp
C:\Users\Yuki\AppData\Local\Temp\WER-33571-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt


..only a few minutes after which it rebooted itself again, and so i started in safe mode and got this error message:

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 13321

Additional information about the problem:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 82CDAA3A
BCP3: 9BA0790C
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\082411-14882-01.dmp
C:\Users\Yuki\AppData\Local\Temp\WER-30030-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt


the problem hasn't occurred ever since (and i rebooted the computer back in normal mode) but i'm scared of it happening again in the future. attached are the minidump files. any help would be appreciated. thank you.

Attached Files

  • Attached File  help.zip   42.81KB   0 downloads


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,575 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:10:55 AM

Posted 24 August 2011 - 01:30 PM

If it only happened once don't worry about it. If it happens again let us know.

#3 Turnips

Turnips
  • Topic Starter

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:55 PM

Posted 25 August 2011 - 07:55 AM

update:
yep, it has happened again, just a few minutes ago and with the same error message upon startup. i have, however, noticed how it always happens a few minutes into entering this site:
http://www.cupcakeproject.com/2008/02/relatively-low-calorie-chocolate-mousse.html
it looks like an innocent blog and all, so i wouldn't know. but seeing as it has happened thrice already, with that exact same blog, i'm starting to wonder if there could be any connection.

#4 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,575 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:10:55 AM

Posted 25 August 2011 - 08:04 AM

Well, don't go there for a while and let's see.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users