Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

facebook won't load on this XP machine


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 tobyo

tobyo

  • Members
  • 708 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:58 AM

Posted 11 August 2011 - 07:02 AM

since yesterday late afternoon I keep getting "this webpage is not available" and I get a list of things to try:

Here are some suggestions:
- Reload this webpage later.
- Check your Internet connection. Restart any router, modem, or other network devices you may be using.
- Add Google Chrome as a permitted program in your firewall's or antivirus software's settings. If it is already a permitted program, try deleting it from the list of permitted programs and adding it again.
- If you use a proxy server, check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server, adjust your proxy settings: Go to the wrench menu > Options > Under the Hood > Change proxy settings... > LAN Settings and deselect the "Use a proxy server for your LAN" checkbox.

Well, first one doesn't work. Second one...don't think it's my internet connection as every other page I've tried to load comes right up. and so I get to option 3 and I think that's a good thing to try. except I don't know how to do that. I also have no clue about the 4th option. I might unplug the modem, router, etc. and plug back in a little later.

Is there anyone out there that can help with this? Obviously it's not urgent. I can get facebook to load fine on my netbook with Windows 7.

thanks for any help. and if this is in the wrong place, please move. I wasn't exactly sure where to post this.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,589 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:12:58 PM

Posted 11 August 2011 - 07:04 AM

Have you tried a different browser for troubleshooting purposes? If not, please do so.

#3 .X.

.X.

  • Members
  • 490 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:12:58 PM

Posted 11 August 2011 - 07:20 AM

http://www.neowin.net/news/facebook-experiencing-widespread-issues-down-for-some

#4 tobyo

tobyo
  • Topic Starter

  • Members
  • 708 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:58 AM

Posted 11 August 2011 - 07:35 AM

I switched browsers because I couldn't stand IE....BUT, dag nab it. I decided to shut down everything (was trying to avoid that...alas...) and when I got back to the internet facebook loaded. another oddity I guess. feel free to delete this thread if needed.

http://www.neowin.net/news/facebook-experiencing-widespread-issues-down-for-some


interesting! thanks!

#5 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,589 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:12:58 PM

Posted 11 August 2011 - 07:56 AM

Glad you're all set.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users