Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

not sure if ive been hacked


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 juicyjools69

juicyjools69

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:21 PM

Posted 08 August 2011 - 04:05 PM

Hi, i a new here so hopefully ive posted in the right place, please can you help me i cant get on certain websites it says web site is blocked by filter, its a black screen with the words across the middle, i have tried everything i can think of to rectify it but with no luck at all, even a full system recovery, it started on friday i left my pc to go make food and when i came back it wouldnt work, facebook will allow me on if i put in https:// first, but when i go to play games which only needs http:// im blocked, and last night the same happened to youtube so im blocked on that too now, ive just tried to do a netstat but the screen doesnt stay on the screen for me to see it , it disappears in a split second ,my operating system is vista, my computer is acer aspire ag 3760 can you please help me am at my wits end now, many thanks julie

<a href="http://s1200.photobucket.com/albums/bb321/juicyjools69/?action=view&amp;current=websiteblockedbyfilter.jpg" target="_blank"><img src="http://i1200.photobucket.com/albums/bb321/juicyjools69/websiteblockedbyfilter.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

http://s1200.photobucket.com/albums/bb321/juicyjools69/
i hope the pic turns out ok

Edited by juicyjools69, 08 August 2011 - 04:25 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 weatherman13

weatherman13

  • Members
  • 93 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:21 PM

Posted 08 August 2011 - 04:31 PM

Hello and Welcome to Bleeping Computer,
Please download MalwareBytes from here: http://fileforum.betanews.com/detail/Malwarebytes-AntiMalware/1186760019/1 . Install MalwareBytes and make sure to update MalwareBytes. Run a Quick Scan. At the end of the scan if there is any infections make sure they all have a check next to them and press remove selected. Please copy and paste the log back here. After you post the log a Malware Removal Team Member should be along to assist you with your log.

Thanks

#3 juicyjools69

juicyjools69
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:21 PM

Posted 08 August 2011 - 05:06 PM

Malwarebytes' Anti-Malware 1.51.1.1800
www.malwarebytes.org

Database version: 7413

Windows 6.0.6001 Service Pack 1
Internet Explorer 8.0.6001.19019

08/08/2011 23:04:19
mbam-log-2011-08-08 (23-04-16).txt

Scan type: Quick scan
Objects scanned: 166368
Time elapsed: 12 minute(s), 24 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 0

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:
(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:
(No malicious items detected)

Registry Values Infected:
(No malicious items detected)

Registry Data Items Infected:
(No malicious items detected)

Folders Infected:
(No malicious items detected)

Files Infected:
(No malicious items detected)


to me that doesnt look like its run properly theres nothing there :(

#4 weatherman13

weatherman13

  • Members
  • 93 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:21 PM

Posted 08 August 2011 - 05:11 PM

Hmmm.... Someone from the Malware Removal team should be a long to help you with more scans.

#5 juicyjools69

juicyjools69
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:21 PM

Posted 08 August 2011 - 05:15 PM

thanks very much i really need some sleep not been to good, will check back in the morning

#6 juicyjools69

juicyjools69
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:21 PM

Posted 10 August 2011 - 09:33 AM

just to say i have solved the problem, it is my internet provider thats doing it got a technician coming to sort it x




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users