Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

LNK and EXE files not working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sepaulsen

sepaulsen

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:16 AM

Posted 31 July 2011 - 07:34 PM

I noticed that my quick launch buttons were giving me an "open with" window as is when I click directly on the exe files. I tried restore the LNK key in the registry and it didnt help. I scanned the computer and found some hijacks which I removed with malware bytes. How can I fix this without doing a complete restore. I tried to use system restore and it is evidently turned off.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 sepaulsen

sepaulsen
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:16 AM

Posted 31 July 2011 - 11:26 PM

I think I was able to fix the problem. I went to http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm and used the exe file association to fix the registry and it now seems to work.

#3 Elwood_R

Elwood_R

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:16 AM

Posted 31 July 2011 - 11:32 PM

That's great. I was keeping an eye on this thread and am glad you fixed it yourself. I hope everything continues to work well for you.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users