Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Java Error


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 cyclernyc

cyclernyc

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 27 July 2011 - 06:31 PM

There are sites where I want to play a video but it doesn't play and in the task bar it says Java void. This happens in all 3 browsers - Firefox, IE7 and Chrome.

In my Firefox Add-ons extensions I've got are
Java Console 6.0.17, 6.0.20, 6.0.15, 6.0.22, 6.0.24, 6.0.21, 6.0.26
enabled. I've also got the Java Platform 6.0.26.3 enabled.

Are the extensions possibly why it won't play? If I disable all but the most recent will that work?

I'd also love it if someone might be willing to test and see if the videos will play for them - I'll give the link if you want. Possibly you might be able to figure out why it won't play.

Thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 28 July 2011 - 10:41 AM

You're getting a JavaScript error. This has nothing to do with Java. You need to update Flash. Uninstall the old version using the uninstall tool at this link and then download a fresh copy.




http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html

#3 cyclernyc

cyclernyc
  • Topic Starter

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 28 July 2011 - 02:06 PM

I just went through that about a week ago. I've got the latest flash and my videos play everywhere else just not on this one site.

#4 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 28 July 2011 - 06:13 PM

Then lets have a look at the link.

#5 cyclernyc

cyclernyc
  • Topic Starter

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 28 July 2011 - 07:01 PM

My link

it is in Peanut Labs - any of the videos.

Thanks!

#6 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 29 July 2011 - 05:22 AM

Well, it wants me to log in and I'm not creating an account for this. And I'm not on Facebook. You will have to do better than that.

#7 cyclernyc

cyclernyc
  • Topic Starter

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 29 July 2011 - 03:51 PM

Thanks for your responses, anyway. I'll need to contact someone there.

#8 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 29 July 2011 - 06:15 PM

It seems like if there's a problem, it is likely with that specific clip and has to be fixed at their end.

#9 cyclernyc

cyclernyc
  • Topic Starter

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:37 AM

Posted 29 July 2011 - 06:39 PM

Unfortunately, it is all of the videos but most people are able to view them. Flash and Java are always giving me a lot of trouble but I've been able to fix most of it before but nothing has worked for this.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users