Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Tex on my page... URGH!!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tajemi

tajemi

  • Members
  • 56 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:37 PM

Posted 27 July 2011 - 06:25 PM

Title should say 'Text'
My link

I am using DW CS5 and transferring it over to my host, and initially it all looked good in DW (with a bit of a stuff around) but after I transferred it to the page it went stupid. Now I am having trouble with the text in DW.... I just don't know what I am doing!!

I am definitely no expert and I really don't get the codes or css, ANY help would be appreciated.
T

Edited by tajemi, 27 July 2011 - 06:48 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tajemi

tajemi
  • Topic Starter

  • Members
  • 56 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:37 PM

Posted 27 July 2011 - 08:26 PM

Ok I have fixed it enough, but I still don't get how I have done it. I was trying to change the font of the last paragraph but it changes all the text up to the 2nd heading... So I will just leave it for now. I still would appreciate any help :)

Thank you

#3 groovicus

groovicus

  • Security Colleague
  • 9,963 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Centerville, SD
  • Local time:09:37 PM

Posted 28 July 2011 - 11:39 AM

Hard to know what you did without seeing what you had before. :)

#4 tajemi

tajemi
  • Topic Starter

  • Members
  • 56 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:37 PM

Posted 01 August 2011 - 07:22 PM

Thank you, I think I figured out what I was doing. :) I'm getting the hang of it :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users