Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer Not Responding


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Evos

Evos

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:15 PM

Posted 14 January 2006 - 07:24 AM

Hi,
I have internet explorer 5.5 and windows 98se.
When I try to click on a favorite link or type a web address in and click go, neither respond, I am just left with my about blank home page.
I did have IE 6 and uninstalled this to 5.5 but nothing changed
My email still works perfectly.
Please help
Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:03:15 PM

Posted 14 January 2006 - 10:40 AM

Have you updated, and run your antivirus?
Have you run any Spyware/malware programs?
What Spyware/malware programs do you use?

Are you using these basic security programs?
(They're all free.)
aČ free
ewido security suite
Ad-Aware
Spybot S&D

These 2, will help prevent spyware/malware from being installed in the first place:
Spywareblaster
SpywareGuard

Download these programs, update them, and then run them.
If you're not able to access the internet, do you have access to another computer?
If so, download them to there, burn them to disk, then transfer them to your computer.
These programs, updated and used regularly, will do a lot to keep your computer clean of spyware, trojans, keyloggers, browser hijackers, etc...

When installing ewido security suite, under Additional Options uncheck:
Install background guard
Install scan via context menu

Important:
Please read this tutorial on Spybot S&D before using it. Spybot can do SERIOUS damage, if not used properly.

Helpful Tutorials:
Using Ad-Aware SE
Using SpywareBlaster
Using SpywareGuard
Using Ewido
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users