Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

freezing unfreezing


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mintaka905

mintaka905

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:05 PM

Posted 21 July 2011 - 10:10 AM

My computer freezes. I am not sure if you would actually call it a freeze because certain functionablility remains. All execution, freezes example: when starting programs, or browsing, everything stops for 20 seconds or so, and then continues on as normal. This happens frequently and does not seem matter which application is running.
OS vista Home Premium. Service Pack 2 4Gig Memory Amd Atholon 64 X2 Dual Core 4000 + 2.10 GHz

I need the best approach to solving this issue thank you.

Can anyone walk me through. Thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,611 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:12:05 PM

Posted 21 July 2011 - 10:15 AM

You say it happens frequently. Does that mean it doesn't happen all the time? What is new or different since the last time everything worked properly (ie, new hw, new sw, virus, error, etc)?

#3 mintaka905

mintaka905
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:05 PM

Posted 21 July 2011 - 10:40 AM

What I mean is it freezes ramdonly but more often for each session than not. Too many things have changed since I first noticed this problem aprrox 2-3 months ago.

I have since checked the obvious malware, spyware, virus, etc etc. Some I have found and cleaned. Cookies .. odd trojan .. etc etc. I browse internet heavliy.

I am not sure if this problem is software or hardware issue.

#4 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,611 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:12:05 PM

Posted 21 July 2011 - 10:41 AM

Ahhhh - an "odd trojan... etc etc".. I see.

You should post in the Am I Infected forum.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users