Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I have an application error 0xc0000006


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 frtwome

frtwome

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:36 AM

Posted 14 July 2011 - 04:17 PM

I just bought this computer new in Jan. 2011 It was working great and was very fast until two days ago, when I turned it on, it took at least a half hour to load up. Then a box pops up and says application error oxc0000006 so I x out of that and then it continues to finish opening. But I cannot open up any of my icons that are saved on my desktop. If I search for one of the websites and try to open it, it takes 10 minutes to open it. And sometimes it it will just disconnect my connection. I have windows 7 home 64bit and internet explorer 8 my computer is a Compaq I have Norton internet security, But I can't even open it to do a scan, it tells me error 8504,104 Can anyone help with this problem?

Edited by hamluis, 16 July 2011 - 07:17 PM.
Moved from Win 7 to Am I infected.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,576 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:12:36 PM

Posted 14 July 2011 - 04:21 PM

I'd start by posting in the Am I Infected forum.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users