Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Chrome & Windows 7 Profile Issue


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 joggiwagga

joggiwagga

  • Members
  • 132 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:53 PM

Posted 14 July 2011 - 11:04 AM

We're currently trying to configure some new machines for the Boys & Girls section of the library that were donated to us. They run Windows 7 (which in itself means we are doing a bit of learning).

Our problem is when we download and install Google Chrome it installs ONLY on the profile that we downloaded it on, meaning the path to the program is something resembling this:

C:\Users\Username\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe

rather than the expected

C:\ProgramFiles\Google\Chrome etc...

Anyone else encounter this? Am I doing something wrong? Its a little annoying (though not horribly time consuming) to have to install Chrome on each user profile that we are configuring.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users