Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No sound from laptop to TV using HDMI cord


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rz1-rulz

rz1-rulz

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:38 PM

Posted 10 July 2011 - 07:42 PM

Running Windows 7, Dell Inspiron 1525, Used to work when it was Vista but ever since upgrading it doesn't work. I think there is something wrong with the drivers. Can anyone help me? Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Kevin384

Kevin384

  • Members
  • 87 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Durban, South Africa
  • Local time:07:38 AM

Posted 17 July 2011 - 04:59 AM

Hi,
A suggestion - go to the Dell website support and downloads pages, and download the W7 audio drivers for your Rig from there.
You could also visit the audio chip manufacturer's site to download W7 drivers from there.

All of these new drivers should provide the HD Audio driver which is required for the audio to be transported over the HDMI cable, provided that the cable is at least a "version 1.3" cable
Regards,
Kevin




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users