Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

External sound card recording white noise?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Justin Beaudoin

Justin Beaudoin

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:36 AM

Posted 10 July 2011 - 06:42 PM

Hey! Hopefully you can help me troubleshoot this:

I have an Allen and Heath sound board with a built in sound card but when I record there is white noise in the track. This is when all mics are not on. Playback of any files sounds normal but all sound recorded has white noise and nothing I can do other than wire from the board to the commuters internal card. However us sound board is very new and when ,we are onairit sounds normal. Any thoughts?

Windows pro system, cd quality audio setting, tried 3 different recorders.

Thanks... Justin

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users