Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Explorer


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Adventurer

Adventurer

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Africa
  • Local time:10:27 PM

Posted 09 July 2011 - 06:25 AM

Hi guys, I cannot get to my program files as this window pops Attached File  ScreenHunter_01 Jul. 09 13.18.gif   7.06KB   7 downloadsup, (see attatchments). and then it goes back to the desktop. I'm sure you guys know how to fix this. Many thanks, Adventurer.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,876 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:27 PM

Posted 09 July 2011 - 07:05 AM

It would be interesting to see the info revealed by clicking the "Click here" button in the error message.

Louis

#3 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,602 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:11:27 PM

Posted 09 July 2011 - 01:05 PM

What is new or different since the last time everything worked properly (ie, new hw, new sw, virus, error, etc)?

#4 Adventurer

Adventurer
  • Topic Starter

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Africa
  • Local time:10:27 PM

Posted 10 July 2011 - 02:26 AM

OK .. thanks. This was in the click here on the error page----Attached File  2011-07-10_0849.png   6.6KB   4 downloadsAttached File  2011-07-10_0850.png   2.02KB   4 downloads

#5 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,876 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:27 PM

Posted 10 July 2011 - 05:54 AM

The info posted indicates that the Ogg Splitter program is causing problems.

I would uninstall it temporarily...to see if the problems go away.

If so, then reinstall it at your own risk, if you wish.

If not, then we need to do more searching for an answer.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users