Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows 7 Repair


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ChristiJ

ChristiJ

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:32 AM

Posted 07 July 2011 - 03:42 PM

Hi there! In DESPERATE need of help! I had "Windows 7 Repair" on my computer. Used all the instructions from this site. Now the malware is gone but so are all my docs and photos, etc.. PLEASE???? Anyone????

Edited by hamluis, 07 July 2011 - 03:51 PM.
Moved from Introductions to Am I Infected.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,571 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:07:32 AM

Posted 07 July 2011 - 03:49 PM

I've asked a mod to move this to the appropriate forum.

#3 Andrew

Andrew

    Bleepin' Night Watchman


  • Moderator
  • 8,256 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Right behind you
  • Local time:04:32 AM

Posted 07 July 2011 - 03:57 PM

Did you run the unhide.exe program from step 18 of the removal guide?

#4 ChristiJ

ChristiJ
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:32 AM

Posted 07 July 2011 - 05:20 PM

Thanks...didn't realize I was posting in the wrong place. I have ran the unhide but am doing it again as we speak....




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users