Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Malware Programs Do Not Run


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Tiggrr

Tiggrr

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:36 AM

Posted 06 July 2011 - 10:25 AM

I am having the same problem and have attempted several things to fix it. Nothing will run in safe mode or under a new administrator account. Besides having all of the files hidden, the system will not run any malware or antivirus software. They are start up but are quickly suspended and disappear. Any suggestions?

Edited by hamluis, 06 July 2011 - 10:37 AM.
Split from different topic, sent PM to new OP.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,661 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:12:36 AM

Posted 06 July 2011 - 09:11 PM

Welcome aboard Posted Image

Do you have any pop-ups?
Did you try to restart in Safe Mode to see if you can operate your computer better there?

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users