Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Obscure: The Aftermath Error when launching


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Batgirl1979

Batgirl1979

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Canada
  • Local time:01:34 AM

Posted 01 July 2011 - 11:19 PM

Windows Edition: Windows 7 Home Premium
Service pack 1

System:
AMD athlon II X2 260 Processor 3.20 Ghz
4GB Ram
64 Bit operating system


I just purchased an older computer game "Obscure : The Aftermath"
and I am having problems running it. I have tried it in the compatibiliy mode
windows suggests but I keep getting this error message:
Error Message



I am the only user on my computer and I am able to run other games that require admin access.

Can anyone help? If more info is needed just ask.
Thank you for your time.
B.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 onioram

onioram

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:34 AM

Posted 09 October 2011 - 07:44 PM

Greeting miss cat woman, if the PC is your personal PC then you can run this game (OBSCRUE AFTER MATH) easily.

#3 sausage

sausage

  • Members
  • 389 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Colorado
  • Local time:11:34 PM

Posted 13 October 2011 - 10:53 AM

right-click, run as admin? O.o

#4 FallenSaint

FallenSaint

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:34 AM

Posted 10 April 2012 - 10:05 AM

hi there I had the same problem the problem is you need to download a driver here the link :http://www.tagesprotection.com/5.5/TagesSetup.exe hope that helps :thumbup2:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users