Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Crackling sound Logitech X-540's


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 NuckenFutz

NuckenFutz

  • Members
  • 129 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Missouri, USA
  • Local time:06:39 PM

Posted 01 July 2011 - 10:59 AM

Hi, I have had my X-540's for a a while but they have one problem. They make a crackling noise if the games audio settings are not turned down. It applies to everything really... Music, games, anything. I can't have winamp at 100% or else they crack and I was playing UT3 and the game's volume setting was at 60% and it was still cracking very bad at some times. I have a VIA HD audio card built into my ASUS M4A77D mobo. Driver version 6.0.1.7600 if that helps at all. One weird thing is that I cannot get it to utilize my 5.1 sound system properly. I have to keep it on 2.1 sound to make it sound the closest to normal. (I still have 5.1 sound) Really starting to not like VIA..

Edited by NuckenFutz, 01 July 2011 - 11:20 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users