Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

A new program installed but nothing is installed...


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Pat(rick)

Pat(rick)

  • Members
  • 447 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North America
  • Local time:05:57 AM

Posted 30 June 2011 - 03:11 PM

Hi, I downloaded a movie clip with the format of .avi but it end up not working. Then, I randomly click on "Start" and it says "A new program is installed".

I went check in "All programs" and nothing is highlight, no new program.

I scanned with my MalwareByte AntiMalware and with my Avast antivirus. There is no infection.

I wonder if I got an undetectable virus/spyware/keylogger or not. How can I know?

(Or could it simply be microsoft error? Am I infected?)

Edited by Pat(rick), 01 July 2011 - 02:21 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users