Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Pop 3 Not Responding


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 clank

clank

  • Members
  • 98 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:11 AM

Posted 10 January 2006 - 11:54 AM

Hi all, sorry about that Joshuacat, I was just going through the log and saw what i thought was the same problem as mine. Anyway

For about 2 weeks now everytime I open my O E I use windows XP with SP2, with wanadoo as my ISP it does not connect to my Pop 3 after about 5 minutes I get the error message "A time out occurred while communicating with the server. Server pop.central.cox.net, Protocol POP3, Port:110, Secure (SSL): No, Error number 0x800CCC19".
I then close my OE and enter the internet through Internet Explorer, again after 5 minutes I reopen my OE and it works fine collecting all my messages as normal.

At the very same time as this happend when I close down windows it takes ages ond only closes down after the erroe message END PROGRAME CCP APPS

Thanks Clank
:thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users