Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help me Please....Think im infested


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 south coast nelly

south coast nelly

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:48 PM

Posted 28 June 2011 - 12:58 PM

Hello,i have been refered to here by another forum buddy, my laptop froze friday, which led me to try my mums laptop which worked fine, so i ran a windows scan and clean, this found 2 severe virus's....so i removed these, ran another scan, came back running normal, but was not, im not up on pcs, then found i had avast on my pc, so ran a scan with this, which pulled up 12 items, including virus's and trojans, they went into a chest, i then removed, ran again, clean, ive been infested before, paid someone to clean up laptop, did not know he left a Malwarebytes' Anti-Malware, so i ran this which found 4, removed,ran again, found 2, ran again, again again,all came up clean, but still laptop is dead, takes about 10 minutes to load a website,if im lucky, on thing works fine is my gmail account, ive had some people on a fish forum running through things to do, but does nothing, ive now tried opening this webpage on my laptop,will not load, i was given a link for HiJack This, which has given me a page of results, would not allow somethings, i have taken some snap shots,
I also brought a sandisk memory stick, placed it in the usb..i click on run sandisk then it comes up as not responding, wanted to save all my pictures onto it,,,

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allen

Allen

  • Members
  • 337 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Local time:01:48 PM

Posted 28 June 2011 - 01:12 PM

Boot into safe mode update malwarebytes antimalware and run a full scan and then please post the log
Hey everyone I'm Allen I am a young web developer/designer/programmer I also help people with computer issues including hardware problems, malware/viruses infections and software conflicts. I am a kind and easy to get along with person so if you need help feel free to ask.

#3 south coast nelly

south coast nelly
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:48 PM

Posted 28 June 2011 - 01:27 PM

Oh im sorry...ive been at this a few days, done safe mode, all comes back clean, my problem im having is connecting to internet correctly, internet works fine as my other laptop works correctly, but my infected one is awful...i have some snap shots of results from HiJack This, How can i post these? or shall i just use photobucket?

#4 Allen

Allen

  • Members
  • 337 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Local time:01:48 PM

Posted 28 June 2011 - 01:28 PM

upload them here
Hey everyone I'm Allen I am a young web developer/designer/programmer I also help people with computer issues including hardware problems, malware/viruses infections and software conflicts. I am a kind and easy to get along with person so if you need help feel free to ask.

#5 south coast nelly

south coast nelly
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:48 PM

Posted 28 June 2011 - 01:31 PM

Ok, how will i do this?

#6 Allen

Allen

  • Members
  • 337 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Local time:01:48 PM

Posted 28 June 2011 - 01:31 PM

ok use photo bucket
Hey everyone I'm Allen I am a young web developer/designer/programmer I also help people with computer issues including hardware problems, malware/viruses infections and software conflicts. I am a kind and easy to get along with person so if you need help feel free to ask.

#7 south coast nelly

south coast nelly
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:48 PM

Posted 28 June 2011 - 01:51 PM

Posted Image


Posted Image

https://ssl-proxy-updated.herokuapp.com/dc84218bf602139fdb54b3e0bc3ad1d40bc375be/687474703a2f2f6939342e70686f746f6275636b65742e636f6d2f616c62756d732f6c3131392f646a6e656c6c795f323030362f43617074757265746f646179322e6a7067/

https://ssl-proxy-updated.herokuapp.com/12c95a9aea4c73d34745f69c6bfde08732635a6e/687474703a2f2f6939342e70686f746f6275636b65742e636f6d2f616c62756d732f6c3131392f646a6e656c6c795f323030362f43617074757265746f6461792e6a7067/

#8 Allen

Allen

  • Members
  • 337 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Local time:01:48 PM

Posted 28 June 2011 - 01:53 PM

have you tried fixing it in safemode?
Hey everyone I'm Allen I am a young web developer/designer/programmer I also help people with computer issues including hardware problems, malware/viruses infections and software conflicts. I am a kind and easy to get along with person so if you need help feel free to ask.

#9 south coast nelly

south coast nelly
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:48 PM

Posted 28 June 2011 - 02:39 PM

Yeah tried quite a few things in safe mode, with assistance from a forum friend on a fish forum,




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users