Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

runaway svchost


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 wss

wss

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:32 AM

Posted 25 June 2011 - 11:09 PM

I have had to stop using a computer and use a spare because of this problem. An svchost starts using cpu and increases until it renders the computer useless because it doesn't leave any cpu performance available. I just discovered it happens when the computer is put on line. If the computer is sitting off line it is fine for hours. Within seconds of being put on line, that particular svchost starts and keeps going using an increasing amount of CPU and memory. I have run every antivirus/anti-malware/spybot S&D/ Adware/ including Combfix to no avail. If someone has a suggestion I'm listening. WSS

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users