Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Install Partitioning


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ruggb

ruggb

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:41 PM

Posted 23 June 2011 - 10:20 AM

I am installing W7 on a 2TB drive. I delete all partitions (because this is a reinstall due to messed up partitions) then add a system partition and it shows me -- unallocated space = 0 bytes, P1 System Reserved = 100MB, P2 = 78GB, Unallocated Space 1784.9GB.

When I start partitioning there is only ONE unallocated space. The first Unallocated Space appears as soon as I create the first partition.
Regardless of what I create it will appear. WHY & HOW do I create this without that first US?

This has never happened on any other clean install I have done.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users