Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problems with Input Personalization Server and Settings.ini


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mora829

mora829

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:50 PM

Posted 09 June 2011 - 11:26 AM

I recently ran the unhide program from Bleeping Computers advisors and it seems have worked partially. But I keep getting at start-up (2) messages: 1: Input Personalization Server not working properly and Settings.ini is in conflict with another program. I also can't get the sub-menu when right clicking on the windows symbol.

On top of this, I can't access explorer though the Windows button on the bottom left and I can't open my AV program. It tries to open but fails after a few seconds.

These are the messages that appear at start up.

1: "Settings.ini is being used by another process. Close the other program and then click Retry, or click cancel to exit."

2: "Input Personalization Server has stopped working.."

3: This appears when I wanted to uninstall a program. "Error 1606. Couldn't access network location AlexIda\Appdata\local\."

Your help will be GREATLY APPRECIATED..

Thank you

Edited by mora829, 09 June 2011 - 03:07 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users