Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Invaded! Not Sure What All Is Wrong


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 DeanM

DeanM

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:11 PM

Posted 07 January 2006 - 01:09 PM

I need serious help. I keep getting a spyware pop up, I tried restores twice and it just comes back
I get one that says I'm infected with spyware and adware.
My start up is too slow
Spybot finds DSO exploit 6 times, webdialer, allcybersearch everytime I run it
when I go to the web, i get casino typed in from somewhere
i get pop ups when I'm not even on the internet
can you help me get my computer running normally?
thank you

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Albert Frankenstein

Albert Frankenstein

  • Members
  • 2,707 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Michigan, USA
  • Local time:11:11 PM

Posted 07 January 2006 - 01:23 PM

Frusterating isn't it??? :thumbsup:

First off, welcome to Bleeping Computer. Here is some advice:

Depending on your level of expertise:

There is a forum here at Bleeping Computer for self help, you can find it HERE.

Or, for help with removing your infection I would like to refer you to the Highjack This (HJT) forum here at BleepingComputer.com:

First: Read the Preparation Guide found HERE. It is very important that you follow ALL of the instructions found within. (There are many important steps in this guide that may clean your computer.)

Second: Post your system information along with a brief description of the problems you are having, and your HJT log in the HJT forum found HERE.

NOTE: Please, after you post your HJT log DO NOT make another post in the HJT forum until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post there will be 1 reply. The team member glancing over the replies might think someone is already helping you out and will not respond. So, just make your post and let it sit there until a team member responds. The volunteers who work that forum are very busy, so please be patient and wait for a response. It can sometimes take a few days.

You are in good hands! Good luck!

Edited by Albert Frankenstein, 07 January 2006 - 01:24 PM.

ALBERT FRANKENSTEIN
I'M SO SMART IT'S SCARY!


Currently home chillin' with the fam and my two dogs!


#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:09:11 PM

Posted 07 January 2006 - 01:35 PM

Spybot finds DSO exploit 6 times,

Are you running the latest version of Spybot (V1.4)?
If not, update it to the latest.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#4 DeanM

DeanM
  • Topic Starter

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:11 PM

Posted 07 January 2006 - 03:38 PM

I have 1.3, is updating it good enough or do I need to dl
1.4, if so where do I get it from? Thanks

#5 Albert Frankenstein

Albert Frankenstein

  • Members
  • 2,707 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Michigan, USA
  • Local time:11:11 PM

Posted 07 January 2006 - 04:12 PM

The link is also found in the preparation guide as posted above.

http://www.safer-networking.org/en/spybotsd/index.html
ALBERT FRANKENSTEIN
I'M SO SMART IT'S SCARY!


Currently home chillin' with the fam and my two dogs!


#6 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:10:11 PM

Posted 07 January 2006 - 06:36 PM

Version 1.4 eliminates some of the false positives with the DSO exploit that characterised the earlier version.
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#7 DeanM

DeanM
  • Topic Starter

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:11 PM

Posted 08 January 2006 - 10:54 AM

thank you, I've installed it and it found exactly the same things AGAIN
dso exploits
web dialer
allcybersearch
I have posted my log in the security section and recevied no respose as of yet
will wait to proceed until I see what I should do

thank you!!

#8 Albert Frankenstein

Albert Frankenstein

  • Members
  • 2,707 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Michigan, USA
  • Local time:11:11 PM

Posted 08 January 2006 - 10:56 AM

Good luck to you!!!! :thumbsup:
ALBERT FRANKENSTEIN
I'M SO SMART IT'S SCARY!


Currently home chillin' with the fam and my two dogs!


#9 DeanM

DeanM
  • Topic Starter

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:11 PM

Posted 08 January 2006 - 10:57 AM

PS....Am getting a pop up from Microsoft Internet Explorer as I was closing my mail

YOUR COMPUTER IS INFECTED WITH SPYWARE AND ADWARE
they are offering to show me how to get rid of it
yes or no

is this a hoax to get infected even further?
I'm not sure what is safe anymore :thumbsup:

thank you

#10 Albert Frankenstein

Albert Frankenstein

  • Members
  • 2,707 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Michigan, USA
  • Local time:11:11 PM

Posted 08 January 2006 - 11:26 AM

Big Time Hoax.

If you are getting help in the HJT forum, then don't try to fix or change anything without them instructing you to do so.
ALBERT FRANKENSTEIN
I'M SO SMART IT'S SCARY!


Currently home chillin' with the fam and my two dogs!


#11 DeanM

DeanM
  • Topic Starter

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:11 PM

Posted 13 January 2006 - 07:12 AM

I've posted in the security area my hijack log Under Computer Infected And Slow
on Sunday 8th but still received no reply, I understand there are lots of post in that section
Did I post wrong, or is it usual to wait this long? I hate leaving my computer infected for
so long

thank you

#12 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:09:11 PM

Posted 13 January 2006 - 08:16 AM

I think the hold up is, that you replied to your HijackThis log.
The first thing the HJT Team look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might assume someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.

I have removed your reply, and left a note telling the Team members where to find the additional information, you've added.
Go to this thread, and make a post:
Haven't had a reply in five days?, Post your link
Someone should take care of you shortly.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users